Zaujímajú ťa INFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE, INFORMATIKA, ROBOTIKA alebo MANAŽMENT? Tak potom si 14. februára o 10:00 h. nenechaj ujsť Deň otvorených dverí Fakulty riadenia a informatiky. Pripravili sme pre Teba bohatý program. Ako sa dostaneš k nám, nájdeš v prehľadnej mape.

Informácie o možnostiach štúdia v akademickom roku 2019/2020 nájdeš TU, prípadne na pravej lište našej stránky v sekcii PRIJÍMACIE KONANIE.

Okrem informácií o možnostiach štúdia, ukážok našich moderných laboratórií sme si pre Teba pripravili aj predstavenie viacerých zaujímavých IT trendov v našom ENJOY LAB-e.

Tešíme sa na Teba a nezabudni zobrať so sebou aj svojich kamarátov/kamarátky :).

 

TERMÍN PODANIA PRIHLÁŠKY: do 31. 3. 2019

TERMÍN PRIJÍMACIEHO KONANIA : 13. 6. 2019

 

UPLATNENIE ABSOLVENTOV

BAKALÁRSKE ŠTUDIJNÉ PROGRAMY

INFORMATIKA(študijný odbor 9.2.1 informatika)Absolventi študijného odboru získali základné poznatky z informatiky. Sú schopní pracovať so soft vérom informačných systémov podnikov, podieľať sa na jeho tvorbe a realizácii, získajú znalosti z podnikania. Typické uplatnenie absolventov je vo všetkých priemyselných odvetviach, vo verejnej správe, v súkromnej sfére a ako samostatní podnikatelia. Štúdium pripravuje odborníkov, ktorí ovládajú výpočtovú techniku a vedia uplatniť moderné informačné technológie, vytvára predpoklady pre ďalší kvalifikačný rast v oblasti informatiky v rámci inžinierskeho štúdia.

MANAŽMENT(študijný odbor 3.3.15 manažment)Absolvent prvého stupňa študijného programu manažment nadobudol kľúčové poznatky, zručnosti a kompetencie v oblasti manažérskych disciplín. Dokáže sa úspešne uplatniť ako vedúci zamestnanec (manažér) nižšej aj strednej úrovne riadenia výrobnej i nevýrobnej organizácie. Stane sa kvalifikovaným odborníkom schopným analyzovať existujúce problémy v systémoch riadenia organizácií, pripraveným tvorivo navrhovať ich riešenia, disponovaným skvalitňovať a optimalizovať procesy v organizácii s cieľom vytvárať nové hodnoty a dosahovať synergie a strategické konkurenčné výhody.

POČÍTAČOVÉ INŽINIERSTVO(študijný odbor 9.2.4 počítačové inžinierstvo)Absolvent je pripravený pokračovať v inžinierskom štúdiu, alebo sa uplatniť v podnikoch a inštitúciách pri projektovaní, nasadzovaní, prevádzke, údržbe a inovácii počítačových systémov, prostriedkov komunikačnej techniky, priemyselnej automatizácie, meracej a diagnostickej techniky a podobne. Uplatní sa pri vývoji číslicových systémov na báze mikropočítačov a programovateľných obvodov, čo mu umožňuje pracovať tiež na pozícii vývojového pracovníka, konštruktéra, prípadne technológa.

DOPLŇUJÚCE VZDELÁVACIE AKTIVITYŠtudenti fakulty majú v rámci výučby možnosť bezplatnej prípravy na získanie priemyselných certifikátov Cisco Certified Network Associate pod hlavičkou sieťovej akadémie. Tá úspešne pôsobí na fakulte už 15 rokov a v roku 2015 bola ocenená ako najlepšia akadémia v poskytovaní CCNP kurzov v regióne centrálnej Európy (Europe-Central/Russia/CIS Recipients) a získala ocenenie CCNP Academy Curriculum Excellence. Na fakulte tiež funguje podobne zameraná Juniper Academy. Študenti fakulty tak majú možnosť získať celosvetovo uznávané certifikáty (CISCO CCNA, CompTIA+…), absolvovať rôzne stáže a študijné pobyty alebo sa zúčastňovať rôznych medzinárodných súťaží. Po ukončení štúdia má absolvent dostatočné vedomosti aj na to, aby si mohol založiť vlastný start-up business.

Ďalsie info: www.fri.uniza.sk

 

Leave a Reply